1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Türk ve Rus enerji uzmanları doğalgazı konuşacak

Türk ve Rus enerji uzmanları doğalgazı konuşacak

Türk ve Rus enerji uzmanları, DÜNYA Gazetesi’nin ev sahipliğinde, enerji geçişinde doğalgazın rolünü ve Covid-19’un enerji piyasalarına etkilerini konuşacak.

Türk ve Rus enerji uzmanları doğalgazı konuşacak

Enerji Günlüğü - Türk ve Rus enerji uzmanları, DÜNYA Gazetesi’nin ev sahipliğinde, enerji geçişinde doğalgazın rolünü ve Covid-19’un enerji piyasalarına etkilerini konuşacak.

Türkiye’nin lider ekonomi gazetesi DÜNYA, enerji dünyasında yaşanan gelişmeler hakkında en güncel yorum ve bilgileri takipçileriyle paylaşmak için Türk ve Rus enerji uzmanlarını bir araya getiriyor. DÜNYA Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan GÜLDAĞ’ın ev sahipliğinde ve Anadolu Ajansı Enerji Masası Yrd. Editörü Barış Sağlam’ın moderasyonunda gerçekleşecek etkinlikte; enerji geçişinde doğalgazın rolü, Covid-19’un enerji piyasaları üzerindeki etkisi, gaz piyasalarındaki küreselleşme ışığında Rusya’nın pozisyonu gibi önemli konular masaya yatırılacak.

Enerji Uzmanları Toplantısı’na Türkiye’den Emekli Büyükelçi Mithat Rende ve GazDay Genel Müdürü Mehmet Doğan katılacak. Etkinliğin Rus katılımcılarıysa, Rusya Ulusal Enerji Güvenliği Fonu Başkanı Dr. Konstantin Simonov ve EastWest Enstitüsü Kıdemli Araştırmacısı Dr. Danila Bochkarev olacak. 10 Temmuz Cuma günü 14:30’da başlayacak online etkinliğe https://experts2020.online/ adresinden kayıt yaptırılabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler