1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Türkerler’in jeotermal satışına Rekabet onayı

Türkerler’in jeotermal satışına Rekabet onayı

Enerji Günlüğü - Türkerler Jeotermal hisselerinin belli oranının Akınal Sentetik Tekstil tarafından devralınması işlemi için Rekabet Kurumu'na yapılan...

Türkerler’in jeotermal satışına Rekabet onayı

Enerji Günlüğü - Türkerler Jeotermal hisselerinin belli oranının Akınal Sentetik Tekstil tarafından devralınması işlemi için Rekabet Kurumu'na yapılan başvuru kurumca onaylandı.

Rekabet Kurulu, Türkerler İnşaat Turizm Madencilik Enerji Üretim Ticaret ve Sanayi A.Ş. ve Kazım TÜRKER’in tamamına sahip olduğu Türkerler Jeotermal Enerji Arama ve Üretim A.Ş. hisselerinin belli oranının Akınal Sentetik Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından devralınarak ortak girişim oluşturulmasında rekabete aykırılık görmedi.

Devir işlemine izin verdiğini duyuran Kurul ayrıca, yine Türkerler İnşaat Turizm Madencilik Enerji Üretim Ticaret ve Sanayi A.Ş. ve Kazım TÜRKER’in tamamına sahip olduğu Kiraz Enerji Yatırım Üretim ve Ticaret A.Ş. hisselerinin belli oranının da Akınal Enerji Üretim ve Yatırım A.Ş. tarafından devralınarak ortak girişim oluşturulması işlemine de izin verdi.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler