1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Turkish Petroleum`un beş arama ruhsatı sona erdi

Turkish Petroleum`un beş arama ruhsatı sona erdi

Enerji Günlüğü - Turkish Petroleum'un Karadeniz’de Türk karasuları içindeki dört ve Muş, Erzurum illeri sınırları dahilinde sahip olduğu bir petrol...

Turkish Petroleum`un beş arama ruhsatı sona erdi

Enerji Günlüğü - Turkish Petroleum'un Karadeniz’de Türk karasuları içindeki dört ve Muş, Erzurum illeri sınırları dahilinde sahip olduğu bir petrol arama ruhsatının süresi sona erdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruya göre, Turkish Petroleum International Co. Ltd.’ninbeş adet petrol arama ruhsatının süresi doldu. Karadeniz’de Türk karasuları içinde AR/TPI/4384, 4385, 4386, 4387 hak sıra numaralı 4 adet ve Muş, Erzurum illeri sınırları dahilinde AR/TPI/4388 hak sıra numaralı 1 adet olmak üzere sahip bulunduğu toplam 5 adet petrol arama ruhsatının müddeti 05.01.2014 tarihinde sona erdi.

Kanun'un Turkish Petroleum 'a yüklediği mükellefiyetlerin yerine getirilmemesinden dolayı zarar görmüş olanlar varsa maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın şirketin teminatından karşılanabilmesi için bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden kesinleşmiş bir karar alarak Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'ne müracaat etmeleri gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler