1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Turkish Petroleum’un iki petrol arama ruhsatı sona erdi

Turkish Petroleum’un iki petrol arama ruhsatı sona erdi

Enerji Günlüğü - Turkish Petroleum International Co.Ltd. Şti.’nin Hatay ve Mersin, Adana İlleri sınırları dahilinde sahip olduğupetrol arama ruhsatlarının...

Turkish Petroleum’un iki petrol arama ruhsatı sona erdi

Enerji Günlüğü - Turkish Petroleum International Co.Ltd. Şti.’nin Hatay ve Mersin, Adana İlleri sınırları dahilinde sahip olduğupetrol arama ruhsatlarının süresi doldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü konu ile ilgili ilanları bugünkü Resmi Gazete’de yayımladı.

Buna göre,Turkish Petroleum International Co.Ltd. Şti.’nin Hatay ili sınırı dahilinde sahip bulunduğu AR/TPI/4634 hak sıra numaralı petrol arama ruhsatının müddeti 19.09.2013 tarihinde, Mersin, Adana İlleri sınırları dahilinde sahip bulunduğu AR/TPI/4697, 4699, 4701 ve 4702 hak sıra numaralı petrol arama ruhsatlarının müddeti de 29.12.2013 tarihinde sona erdi.

Şirket sorumluluklarının yerine getirilmemesi nedeniyle zarara uğramış olanlar varsa, maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın Türk Petrol Kanunu Uygulama Yönetmeliğinin 26 ıncı maddesi gereğince şirketin teminatından karşılanabilmesi için ilgililerin bu ilan tarihinden itibaren bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden kesinleşmiş bir karar alıp Genel Müdürlüğümüze müracaat etmeleri gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler