1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Türkiye LPG Derneği Başkanlığına Eyüp Aratay yeniden seçildi

Türkiye LPG Derneği Başkanlığına Eyüp Aratay yeniden seçildi

Türkiye LPG Derneği Başkanı Eyüp Aratay, depremde önemi anlaşılan taşınabilir ve mobil yakıtların hiçbir zaman ortadan kalkmayacağını ve kritik konumunu korumaya devam edeceğini söyledi. 

Türkiye LPG Derneği Başkanlığına Eyüp Aratay yeniden seçildi

Enerji Günlüğü - Türkiye LPG Derneği’nin Yeni Başkanı Eyüp Aratay oldu. Aratay, 2 yıl boyunca görevine devam edecek.

Türkiye LPG Derneği’nin 15 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilen 46. Olağan Genel Kurulu’nda yeni yönetim belirlendi. Eyüp Aratay, 2 yıl süreyle yeniden Türkiye LPG Derneği Başkanı oldu. 

Derneğin Yönetim Kurulu ise Gökhan Tezel (Yönetim Kurulu Başkan Vekili), Güray Işıkgüner (Muhasip Üye), Ayşe Abamor Bilgin, Cem Deniz, Tolgay Nur, Yakup Yazar, Mahmut Çil ve Fehmi Arıkan’dan oluştu. 

“BÜTÜN GÜCÜMÜZLE DEPREM BÖLGESİNDEYDİK”

Öte yandan Eyüp Aratay, 16. Petroleum Istanbul açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'deki taşınabilir enerji kavramının öneminin sadece afetlerde hatırlanmaması gerektiğini vurguladı. Yaşanan deprem felaketinin buna hazır olunması gerekliliğini bize bir kere daha gösterdiğinin altını çizen Aratay, “Şununla gurur duyuyorum; Türkiye'de LPG sektörü olarak bütün gücümüzle oradaydık. Yüz binlerce tüpü başka bölgelerden çekerek oraya sevk ettik. Akaryakıt sektörünün gönderdiği motorin ve benzinin yanında otogazı bölgeye ikmal ettik. Dünyada ve ülkemizde taşınabilir ve mobil yakıtlar hiçbir zaman ortadan kalkmayacak ve kritik konumunu korumaya devam edecek” dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler