1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Türkiye Petrol Jeologları Derneği yeni merkezini açıyor

Türkiye Petrol Jeologları Derneği yeni merkezini açıyor

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrol Jeologları Derneği, üyelerine ve sektöre daha iyi hizmet sunabilmek için yeni merkezini açıyor.Bugüne kadar Kızılay'da...

Türkiye Petrol Jeologları Derneği yeni merkezini açıyor

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrol Jeologları Derneği, üyelerine ve sektöre daha iyi hizmet sunabilmek için yeni merkezini açıyor.

Bugüne kadar Kızılay'da bulunan bir ofis ile faaliyetlerini yürütmekte olan Türkiye Petrol Jeologları Derneği yeni merkezini açıyor. Açılış, 05 Nisan 2014, Cumartesi, Saat 14:00’da yapılacak olan bir törenle gerçekleştirilecek.

Açılışa, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı adına Petrol İşleri Genel Müdürü Selami İncedalcı, Bakanlık, TPAO, BOTAŞ gibi kamu kurumları yanında petrol sektöründe faaliyet gösteren özel sektör yöneticileri ile dernek üyeleri katılacak.

Çukurambar, Alternatif İş Merkezi, Kızılırmak Mah., 1446 Sokak, No:12/6 Çankaya/ANKARA adresinde açılacak olan yeni dernek merkezi ile daha iyi hizmet sunmayı hedefliyor.

TÜRKİYE PETROL JEOLOGLARI DERNEĞİ HAKKINDA

Türkiye Petrol Jeologları Derneği, 2 Ağustos 1958 yılında kurulmuş, petrol sektöründeki ilk mesleki örgütlenmedir. Dernek üyeleri, petrol sektörünün arama-üretim alanında faaliyet gösteren kamu, özel sektör şirket çalışanları ile üniversiteleri kapsayan geniş bir yelpaze sunmaktadır. Derneğin bugün itibarıyle 750 civarında aktif üyesi bulunmaktadır. IPETGAS, TUROGE vb uluslararası organizasyonların yanında eğitim, seminer vb, sosyal faaliyetlerle üyelerin bilgi ve görgülerini artırmayı hedeflemektedir. Dernek ile ilgili tüm bilgilere www.tpjd.org.tr adresinden ulaşılabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler