1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Türkiye Petrolleri A.O. 450 kişiyi işe alacak

Türkiye Petrolleri A.O. 450 kişiyi işe alacak

Türkiye Petrolleri A.O., Ankara genel merkezi ile Batman, Adıyaman, Trakya ve Şırnak Bölge Müdürlüklerine çeşitli alanlarda 450 personel alacak. 

Türkiye Petrolleri A.O. 450 kişiyi işe alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri A.O., bu yıl içinde çeşitli alanlarda 175’i lisans, 275’i ön lisans mezunu olmak üzere toplamda 450 personel alımı yapacak. 

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğü, Artan arama ve üretim faaliyetleri ile petrol ve doğalgaz keşifleri sonucu yeni çalışma arkadaşlarına ihtiyaç duyulduğunu belirterek, personel alımı duyurusu yaptı. Duyuruda, 2023 yılı içerisinde, Ankara’da bulunan Merkez Teşkilatı ile Taşra Teşkilatı olan Batman, Adıyaman, Trakya ve Şırnak Bölge Müdürlüklerine çeşitli alanlarda 175’i lisans, 275’i ön lisans mezunu olmak üzere toplamda 450 personel alımı yapılacağını açıkladı. 

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN YAPILACAK

TPAO, İlanlarını Türkiye İş Kurumu üzerinden 2023 yılı Mayıs sonu itibariyle yayımlanmaya başlayacak. Başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu websitesi www.iskur.gov.tr üzerinden yapılabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler