1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Türkiye Petrolleri araç kiralayacak

Türkiye Petrolleri araç kiralayacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Adıyaman Bölge Müdürlüğü, 24 aylığına 6 adet araç kiralayacak.Türkiye Petrolleri Adıyaman Bölge Müdürlüğü'nün...

Türkiye Petrolleri araç kiralayacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Adıyaman Bölge Müdürlüğü, 24 aylığına 6 adet araç kiralayacak.

Türkiye Petrolleri Adıyaman Bölge Müdürlüğü'nün ilanına göre, 24 ay süreli  2 adet sürücülü kamyon ve 4 adet sürücüsüz kamyonet olmak üzere toplam 6 adet araç kiralama hizmet alımı işi açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Kiralanacak araçlar, TP Adıyaman Bölge Müdürlüğü'nün arama, üretim, sondaj ve KTH faaliyetlerinin yürütülebilmesi için ekip ve malzemeleri petrol sahalarına ve ihtiyaç duyulan tüm yerlere taşımak için kullanılacak. 

Bu amaçla kiralanacak araçlardan sürücülü olarak kiralanacak 2 tanesi N2 sınıfı kamyon, sürücüsüz olarak kiralanacak 4 tanesi de tek/çift kabinli pikap(kamyonet) cinsinde olacak.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 09 Ağustos 2016 Salı Günü, Saat: 14:00'da TP Adıyaman Bölge Müdürlüğü İhale Salonu'nda yapılacak. Teklifler ihale tarih ve saatine kadar TP Adıyaman Bölge Müdürlüğü’ne verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek.

İhale dokümanı TP Adıyaman Bölge Müdürlüğü adresinde görülebilecek ve 250 TL karşılığı aynı adresten temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler