1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Türkiye Petrolleri, Batman'da ham petrol taşıttıracak

Türkiye Petrolleri, Batman'da ham petrol taşıttıracak

Enerji Günlüğü - Batman'da bir yıl süreli ham petrol taşıma hizmeti ihale edilecek.Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü, Batman Bölgesi boru hatları...

Türkiye Petrolleri, Batman'da ham petrol taşıttıracak

Enerji Günlüğü - Batman'da bir yıl süreli ham petrol taşıma hizmeti ihale edilecek.

Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü, Batman Bölgesi boru hatları ile taşıma olmayan muhtelif sahalardan üretilen petrolün, dolum tesislerinden Batman’da Batı Raman İstasyonlarına (AP1, AP2, 2TP1, 2TP3, 3TP1 ve 3TP2), Batı Raman kuyularına ve Dodan’a tankerlerle nakil ve teslimi ihalesi gerçekleştirileceğini duyurdu.

Söz konusu ihale Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü'nün Ankara adresinde 22 Ocak 2018 tarihinde saat 14:30'da açık ihale usulü ile yapılacak. İstekliler tekliflerini birim fiyat üzerinden TL olarak verecekler. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekli ile fiyat teklif tablosunda yer alan her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için istekli tarafından teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan tutarların toplamı üzerinden sözleşme imzalanacak. Bu ihalede işin tamamı için teklif verilecek.

Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, en düşük fiyat esasına göre belirlenecek. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 60 gün olarak belirlendi. Teklif bedelinin yüzde 3'ü oranında geçici teminat verilecek ihaleye konsorsiyumlar teklif veremeyecek.

 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler