1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi yarın başlıyor

Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi yarın başlıyor

Enerji Günlüğü - Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından 4 – 5 Kasım 2013 tarihlerinde IV. Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi (TÜREK) yapılacak.Türkiye’nin...

Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi yarın başlıyor

Enerji Günlüğü - Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından 4 – 5 Kasım 2013 tarihlerinde IV. Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi (TÜREK) yapılacak.

Türkiye’nin ilk uluslararası kongresi olma özelliğini taşıyan TÜREK, bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirecek. Kongre, 4 – 5 Kasım 2013 tarihlerinde Ankara JW Marriott Otel'de gerçekleştirilecek.

Türkiye ve dünyadan geniş bir katılımın beklendiği kongre ; yeni sektör oyuncuları ile tanışmak, mevcut ilişkileri güçlendirmek, sektörel uygulamalar ve araştırmalar ile ilgili en güncel bilgileri edinmek ve kamuouyunu rüzgar konusunda biraz daha bilgilendirebilmek amaçlarını taşıyor.

Kongre'nin açılış konuşmalarını ise TÜREK 2015 Başkanı Murat Mercan, EWEA CEO's Giles Dickson, GWEC Başkanı Klaus Rave, T.C. Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun yapacak.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler