1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Türkiye'de ağaçlandırmaya Fransız kredisi

Türkiye'de ağaçlandırmaya Fransız kredisi

Enerji Günlüğü -  Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nca yürütülmekte olan orman rehabilitasyonu, erozyon kontrolü ve ağaçlandırma faaliyetleri...

Türkiye'de ağaçlandırmaya Fransız kredisi

Enerji Günlüğü -  Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nca yürütülmekte olan orman rehabilitasyonu, erozyon kontrolü ve ağaçlandırma faaliyetleri için Fransız Kalkınma Ajansı 150 milyon euro kredi sağlayacak.

Hazine, Fransız Kalkınma Ajansı ile 150 milyon euro tutarında Kredi Anlaşması imzaladıklarını açıkladı. Fransız Kalkınma Ajansı'nın sağlayacağı kredi Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nca yürütülmekte olan orman rehabilitasyonu, erozyon kontrolü ve ağaçlandırma faaliyetlerinin desteklenmesi amacıyla kullanılacak.

Açıklamada, "Fransız Kalkınma Ajansı’ndan (Agence Française de Développement, AFD) 150 milyon Avro tutarında finansman sağlanmasına ilişkin Kredi Anlaşması, 15 Aralık 2016 tarihinde imzalanmıştır. Söz konusu finansman, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nca yürütülmekte olan orman rehabilitasyonu, erozyon kontrolü ve ağaçlandırma faaliyetlerinin desteklenmesi amacıyla kullanılacaktır." denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler