1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. Türkiye’de yeni bir EV şarj şirketi: Q Charge

Türkiye’de yeni bir EV şarj şirketi: Q Charge

1000 Yatırımlar Holding, elektrikli araç şarj istasyonu hizmeti vermek amacıyla Q Charge markasıyla faaliyetlerine başladı.

Türkiye’de yeni bir EV şarj şirketi: Q Charge

Enerji Günlüğü - Q Charge markasıyla elektrikli araçlar için şarj istasyonu hizmetleri vermeye başlayan 1000 Yatırımlar Holding, 2023 sonuna kadar toplam 7.500 şarj ünitesine ulaşmayı hedefliyor. 

Mikromobilite şirketi BinBin’in de bağlı bulunduğu 1000 Yatırımlar Holding, Q Charge markasıyla elektrikli araçlar için şarj istasyonu hizmetleri vermeye başlıyor. 2023 sonuna kadar toplam 7.500 şarj ünitesine ulaşmayı hedefleyen şirket, kesintisiz ve sorunsuz bir şarj deneyimi için kullanıcılarla buluşmaya hazır.

Q Charge’ın faaliyet alanları arasında altyapı çalışmaları, satış ve servis, şarj işletmeciliği, bayilik ve kurulum, yazılım destek ve enerji danışmanlığı yer alıyor.

333 ŞARJ ÜNİTESİ İLE BAŞLANIYOR

İlk etapta 333 şarj ünitesi ile Türkiye’ye 20,8 MW/saat elektrikli araç şarj gücü kazandıracak olan Q Charge, yıl içerisinde çıkacağı yatırım turlarında elde edeceği yeni yatırımlarla birlikte 2023 sonunda toplam 7.500 cihazı envanterine dahil etmeyi, devam eden süreçte toplam 2.800 cihazın satışını gerçekleştirmeyi hedefliyor. Cihazların yeni sahipleriyle yapılacak anlaşmalarla bu cihazların da gelir paylaşım modeli ile Q Charge şarj ağına dahil edilmesi hedefleniyor.  

 

Önceki ve Sonraki Haberler