1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Türkiye’ye Enerji Veren Kadınlar Ödül Töreni 25 Mart’ta

Türkiye’ye Enerji Veren Kadınlar Ödül Töreni 25 Mart’ta

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, enerji sektöründe kadın istihdamını arttırmak amacıyla düzenlediği Türkiye’ye Enerji Veren Kadınlar ödül töreninin dördüncüsünü 25 Mart’ta Zorlu PSM’de gerçekleştirecek.

Türkiye’ye Enerji Veren Kadınlar Ödül Töreni 25 Mart’ta

Enerji Günlüğü - Enerji sektöründe kadın istihdamını arttırmak, farkındalık yaratmak amacıyla her yıl Mart ayında düzenlenen ödül töreni bu yıl 25 Mart’ta Zorlu PSM’de düzenlenecek.

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın bu yıl dördüncüsünü düzenlediği ‘Türkiye’ye Enerji Veren Kadınlar’ Ödül Programı, enerji sektöründeki lider kadınlara dikkat çekerek toplumsal farkındalık uyandırmayı hedefliyor. Etkinlik için bu yıl toplam 126 başvuru dosyası alındı.

7 KATEGORİDE ÖDÜL VERİLECEK

Etkinlikte toplam 7 kategoride ödül verilecek. Bu kategoriler; Akademi Ödülü, İş Dünyası Ödülü, Profesyonel Ödülü, Girişimcilik Ödülü, Enerjide Örnek Şirket Ödülü, İlham Veren Kadın Ödülü ve Jüri Özel Ödülü.  

BAKAN DÖNMEZ JÜRİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Türkiye’ye Enerji Veren Kadınlar jürisiyle bir araya gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bakanlık olarak hayallerine heyecanla koşan bütün kadınların yanında olduklarını belirterek, emeklerinden ve desteklerinden dolayı jüriye teşekkür etti.

Dönmez, etkinlikle en büyük amaçlarının da sektörde kadın istihdamını artırmak ve kamuoyunda farkındalık oluşturmak olduğunu vurguladı.

Bu anlamda Türkiye'de gerçekleştirilen en önemli etkinliklerden birini düzenlediklerini belirten Bakan Dönmez, "Toplam 126 başvuru dosyası alındı. Bu da etkinliğimizin hem sektör hem de sivil toplum kuruluşları arasında ne kadar önemsendiğini gösteriyor. Her yıl artan bir başvuru sayısı söz konusu. Sadece başvuru sayısının artması değil bizi mutlu eden. Bizi asıl mutlu eden sektörümüzde kadın istihdamının artması. Enerji sektöründe kadının adını daha çok duyacağımıza inancım tam. Bu etkinliğimiz de bu amaca hizmet ediyor." ifadelerini kullandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler