1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Tutak Kaymakamı'ndan Aras EDAŞ’a teşekkür

Tutak Kaymakamı'ndan Aras EDAŞ’a teşekkür

Enerji Günlüğü - Ağrı’nın Tutak ilçesi kaymakamlığı, bölgedeki elektrik dağıtım şirketi Aras EDAŞ’a ilçe ve köylerine yönelik...

Tutak Kaymakamı'ndan Aras EDAŞ’a teşekkür

Enerji Günlüğü - Ağrı’nın Tutak ilçesi kaymakamlığı, bölgedeki elektrik dağıtım şirketi Aras EDAŞ’a ilçe ve köylerine yönelik hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.  

Ağrı'nın Tutak İlçe Kaymakamı Erkan İsa Erat, bölgede faaliyet gösteren Aras Elektrik Dağıtım AŞ'nin (EDAŞ) Ağrı İl koordinatörü Halil İbrahim Gök ile Tutak İşletme Şefi Recep Atmaca'yı makamında kabul etti. Erat, ziyaret sırasında yaptığı değerlendirmede, Tutak ilçesinde özellikle Doğu bölgesinde yaşanan kış şartlarında elektriğin sürekli problem teşkil ettiğini aktardı.

Aras EDAŞ Tutak İşletmesi personelinin çalışmaları sonucunda ilçe sınırları içinde elektrik sıkıntısı yaşanmadığını belirten Erat, “Tutak ilçesi gecesi gündüze benzeyen aydınlık caddelere kavuştu. Bu özverili çalışmalarından dolayı başta Ağrı İl Koordinatörü Halil İbrahim Gök'e, Tutak İşletme Şefimiz Recep Atmaca'ya ve ekibine teşekkür ediyor ve kolaylıklar diliyorum” dedi. 

Aras EDAŞ Ağrı İl koordinatörü Halil İbrahim Gök ise Ağrı ilinin elektrik altyapısını güçlendirmeyi ve kesintisiz enerji sağlamayı hedeflediklerini belirtti. Gök, “Yapacağımız yatırımlar için vatandaşların görüşleri ve önerileri bize yol gösteren önemli etmenler olacak. Hedefimiz kesintisiz enerji ve bu hedeflere ulaşabilmemiz için sizden gelecek talepler bizim için önemli” diye konuştu.

Aras EDAŞ Tutak İlçe İşletme Şefi Recep Atmaca ise İlçede enerji hatlarında çalışmaların ve kaçak elektrik ile mücadelenin sürdüğünü belirtti.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler