1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. TÜV-SÜD`den Güvenilir, Sürdürülebilir Enerji Üretimi Zirvesi

TÜV-SÜD`den Güvenilir, Sürdürülebilir Enerji Üretimi Zirvesi

Enerji Günlüğü - TÜV-SÜD, 8 Eylül'de, İstanbul Ataşehir'de, Marriott Hotel Asia’da "Güvenilir, Sürdürülebilir Enerji Üretimi Zirvesi” düzenliyor.Sürdürülebilir,...

TÜV-SÜD`den Güvenilir, Sürdürülebilir Enerji Üretimi Zirvesi

Enerji Günlüğü - TÜV-SÜD, 8 Eylül'de, İstanbul Ataşehir'de, Marriott Hotel Asia’da "Güvenilir, Sürdürülebilir Enerji Üretimi Zirvesi” düzenliyor.

Sürdürülebilir, daha yeşil ve daha verimli termik santraller için projeler üreten Alman TÜV SÜD şirketi,8 Eylül'de, İstanbul Marriott Hotel Asia'da "Güvenilir, Sürdürülebilir Enerji Üretimi Zirvesi" düzenliyor.

Türkiye'nin artan enerji ihtiyacına karşın, yerli kaynakların talebi karşılamada yetersiz kalması nedeniyle önemi artan termik santrallerin bakım ve denetim açısından durumunun tartışılacağı zirvede, daha güvenilir ve sürdürülebilir enerji üretimi için yapılması gerekenler konuşulacak.

Enerji dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı ve açılış konuşmasını TÜV SÜD AG Yönetim Kurulu Üyesi Karsten Xander'in yapacağı zirvenin, diğer konuşmacıları arasında EÜAŞ Genel Müdürü Halil Alış, TÜV SÜD Endüstri Birimi Yöneticisi Dr. Boris Gehring ve TÜV SÜD Türkiye CEO'su Hakan Özsezer yer alıyor.

Zirvede enerji sektöründen, yerli ve yabancı şirketlerin üst düzey yöneticileriyer alacak.

Önceki ve Sonraki Haberler