1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Üç ilde içmesuyu projeleri kamulaştırmaları

Üç ilde içmesuyu projeleri kamulaştırmaları

Enerji Günlüğü - DSİ, Aydın, Edirne ve Trabzon'da bulunan içmesuyu projeleri için acele kamulaştırmalar yapacak.Bakanlar Kurulu'nun bugünkü Resmi Gazete'de...

Üç ilde içmesuyu projeleri kamulaştırmaları

Enerji Günlüğü - DSİ, Aydın, Edirne ve Trabzon'da bulunan içmesuyu projeleri için acele kamulaştırmalar yapacak.

Bakanlar Kurulu'nun bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararlarına göre, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Rize İçmesuyu Projesi kapsamında Rize Merkez İçmesuyu İsale Hattı, Edirne İçmesuyu Projesi kapsamındaki isale hattı ve Trabzon İçmesuyu Projesi (DOKAP) kapsamındaki arıtma tesisinin yapımı amacıyla bazı taşınmazları acele kamulaştıracak.

KAMULAŞTIRMA YAPILACAK YERLER

2015 Yılı Yatırım Programında 2013K050140 proje numarası ile yer alan Rize İçmesuyu Projesi kapsamında Rize Merkez İçmesuyu İsale Hattı işinin yapımı amacıyla ekli harita ile listede gösterilen taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak.

2015 Yılı Yatırım Programında 2014K050080 proje numarası ile yer alan Edirne İçmesuyu Projesi kapsamındaki isale hattının yapımı amacıyla ekli harita ile listede gösterilen taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak.

2015 Yılı Yatırım Programında 1994K050060 proje numarası ile yer alan Trabzon İçmesuyu Projesi (DOKAP) kapsamındaki arıtma tesisinin yapımı amacıyla ekli harita ile listede gösterilen taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler