1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Üç şirkete madeni yağ lisansı

Üç şirkete madeni yağ lisansı

Enerji Günlüğü - EPDK, petrol piyasasında 3 şirkete onar yıllık madeni yağ lisansı verirken bir şirketin madeni yağ lisansını bir şirketin de ihrakiye...

Üç şirkete madeni yağ lisansı

Enerji Günlüğü - EPDK, petrol piyasasında 3 şirkete onar yıllık madeni yağ lisansı verirken bir şirketin madeni yağ lisansını bir şirketin de ihrakiye teslimi lisansını sonlandırdı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Petrol Piyasası Lisans Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde Fulex Petro Kimya İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi, Msd Kimya Sanayi veDış Ticaret Anonim Şirketi ve Mupet Otomotiv Gıda Petrol İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi'ne onar yıllık madeni yağ lisansı verdi.

EPDK ayrıca Ena Petrol Denizcilik İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin 17/09/2009 tarihli ve İHR/2241-1/26580 numaralı ihrakiye teslimi lisansı ile Rm-Pet Madeni Yağ Petrol Kimya Ürünleri Motorlu Araçlar İnşaat Malzemeleri Gıda ve Tekstil Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin 21/02/2008 tarihli ve MYĞ/1503-8/23878 numaralı madeni yağ lisansını sona erdirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler