1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Üç şirkete Trakya`da iki petrol arama ruhsatı verildi

Üç şirkete Trakya`da iki petrol arama ruhsatı verildi

Enerji Günlüğü -Thrace Basin Natural Gas Türkiye Corporation, Pinnacle Turkey Inc. ve Corporate Resources B.V. Şti’ne Tekirdağ ve Edirne il sınırlarında...

Üç şirkete Trakya`da iki petrol arama ruhsatı verildi

Enerji Günlüğü -Thrace Basin Natural Gas Türkiye Corporation, Pinnacle Turkey Inc. ve Corporate Resources B.V. Şti’ne Tekirdağ ve Edirne il sınırlarında beş yıllığına iki adet petrol arama ruhsatı verildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü ruhsat verimi ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, Thrace Basin Natural Gas Türkiye Corporation, Pinnacle Turkey Inc. ve Corporate Resources B.V. Şti’nin Tekirdağ ve Edirne il sınırları içinde ortaklaşa sahip oldukları ve 04.06.2013 tarihinde verilmiş olan AR/TGT-PIN-CBV/5151 hak sıra no lu ruhsatının intibakı yapıldı.

İntibak sonrası petrol arama sahasının alanı 48.857 Hektardan 29.151, 35.788 Hektar olmak üzere 64.939 hektara çıktı.

Şirketlerin, AR/TGT-PIN-CBV/K/F17-c2, c3 AR/TGT-PIN-CBV/K/F18-d1, d2, d4 pafta numaralı ruhsat sahalarının her birinde taahhüt etmiş oldukları iş ve yatırım programı karşılığı “Yatırım Teminatlarını” 30 gün içerisinde Genel Müdürlüğe vermesi gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler