1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. UEDAŞ Uludağ’da kesintisiz elektrik için gece gündüz çalışıyor

UEDAŞ Uludağ’da kesintisiz elektrik için gece gündüz çalışıyor

UEDAŞ ekipleri, kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ’da hava şartlarına dayalı arızalara karşı gece gündüz hizmet veriyor. 

UEDAŞ Uludağ’da kesintisiz elektrik için gece gündüz çalışıyor

Enerji Günlüğü - UEDAŞ ekipleri, kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ’da hava şartlarına dayalı arızalara karşı gece gündüz hizmet veriyor. 

Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ (UEDAŞ), kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ’da kesintisiz elektrik enerjisi sağlamak amacıyla kış şartlarının olumsuz etkilerine karşı özel çalışma yürütüyor. 

Kar kalınlığının 1 metrenin üzerinde olduğu bölgede kar yükü ve fırtına gibi etkenlerin neden olabileceği arızaları önlemek amacıyla bakım ve onarım çalışmalarını sıklaştıran UEDAŞ ekipleri, ihbar ve bildirimlere 7 gün 24 saat esasıyla cevap veriyor. 

UEDAŞ’ın kış şartlarında en zorlu bölgelerinden olan Osmangazi bölgesinde İşletme Müdürü olan Emir İrgören, “Kış turizminde ülkemiz ve şehrimizin gözde yerlerinden olan Uludağ’da, UEDAŞ olarak enerji kesintilerine müdahale etmek ve olası arızaları önlemek için 7/24 esasıyla hizmet veriyoruz. Kışın yüzde yüz doluluk oranına ulaşan işletmelerimize kaliteli hizmet verme noktasında enerji arz güvenliğini önemsiyor ve bu bilinçle çalışıyoruz. Uludağ’ın enerji dağıtım şebekesini uzaktan izleme ve yine uzaktan müdahaleye imkan sağlayan teknolojik altyapımız var. Bu yapıyla olası arızalara daha kolay ve süratli müdahale edebiliyoruz. Ekiplerimiz rutin kontrollerini termal kameralar ve izolasyon test cihazlarıyla yapıyor ve olası arıza noktalarını önceden tespit ederek önceden önlem alabiliyorlar” diye konuştu.

UEDAŞ, Marmara Bölgesi’nin güneyini kapsayan hizmet sahasında Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da toplamda 3 milyon aboneye hizmet veriyor. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler