1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. UEDAŞ’ın projesiyle 14 köy okulu kütüphaneye kavuştu

UEDAŞ’ın projesiyle 14 köy okulu kütüphaneye kavuştu

Enerji Günlüğü – UEDAŞ, 2014 yılından bu yana sürdürdüğü Bi Kitap, Daha Aydınlık Bi Hayat projesi kapsamında Orhaneli Termik Santrali İlkokulundaki...

UEDAŞ’ın projesiyle 14 köy okulu kütüphaneye kavuştu

Enerji Günlüğü – UEDAŞ, 2014 yılından bu yana sürdürdüğü Bi Kitap, Daha Aydınlık Bi Hayat projesi kapsamında Orhaneli Termik Santrali İlkokulundaki 2 bin kitaplık kütüphaneyi açtı.

Limak Holding bünyesinde faaliyet gösteren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş (UEDAŞ), 2014 yılından bu yana sürdürdüğü Bi Kitap, Daha Aydınlık Bi Hayat sosyal sorumluluk projesi kapsamında Bursa’nın Orhaneli ilçesindeki 140 öğrencinin eğitim gördüğü Orhaneli Termik Santrali İlkokulu’na 2 bin kitaplık kütüphane kurdu.  

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen okulda UEDAŞ, Uludağ Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi’nden gönüllü üniversite öğrencilerinden oluşan proje ekibiyle boya, badana gibi işlemleri de gerçekleştirerek, okulun fiziki imkânlarının gelişimine de katkı sundu. UEDAŞ’ın 2014 yılında başlayan 'Bi Kitap Daha Aydınlık Bi Hayat' projesi kapsamında, bugüne kadar 14 köy okulu kütüphaneye kavuşurken, toplamda 30 binin üzerinde kitap çeşitli okullardaki kütüphanelere verildi.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler