1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Uğur Yan San. Trakya’daki petrol hisselerini devretti

Uğur Yan San. Trakya’daki petrol hisselerini devretti

Enerji Günlüğü - Uğur Yan San. Çanakkale ve Tekirdağ illeri sınırları içerisindeki petrol hisselerinin tamamını Summa Uğur Era Enerji’ye devretti.Enerji...

Uğur Yan San. Trakya’daki petrol hisselerini devretti

Enerji Günlüğü - Uğur Yan San. Çanakkale ve Tekirdağ illeri sınırları içerisindeki petrol hisselerinin tamamını Summa Uğur Era Enerji’ye devretti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü devir onay ilanını bugünkü Resmi Gazete’de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, Uğur Yan San. ve Yer Altı Ürün. Ür. Paz. Ltd. Şti.'nin AR/UYS/5103 hak sıra no.lu petrol arama ruhsatındaki % 100 hissesinin tamamının Summa Uğur Era Enerji Petrol Madencilik İnşaat A.Ş.'ye bütün hak ve vecibeleriyle birlikte, Devlet'e hiçbir mükellefiyet tahmil etmemesi şartıyla, devredilmesine ve Petrol Siciline tescil edilmesine karar verildi.

Uğur Yan San. ve Yer Altı Ürün. Ür. Paz. Ltd. Şti., Çanakkale ve Tekirdağ illeri sınırları içerisinde sahip bulunduğu AR/UYS/5103 hak sıra no.lu petrol arama ruhsatındaki % 100 hissesinin tamamını Summa Uğur Era Enerji Petrol Madencilik İnşaat A.Ş.'ye devretmek için veSumma Uğur Era Enerji Petrol Madencilik İnşaat A.Ş.de bu ruhsattaki % 100 hisseyi bütün hak ve vecibeleriyle birlikte devralmak için 29.05.2014, 13.06.2014 ve 19.06.2014 tarihlerinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü’ne ayrı ayrı başvuruda bulunmuşlardı. Bu müracaatları incelenip, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı'nın 21.11.2014 tarihli onayı alındıktan sonra devir işlemi resmi olarak tamamlandı.

Böylece, bugünden itibaren söz konusu petrol arama ruhsatının tamamı Summa Uğur Era Enerji Petrol Madencilik İnşaat A.Ş.'ye ait olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler