1. HABERLER

  2. PETROL

  3. UKOG İngiltere petrol üretimini arttıracak

UKOG İngiltere petrol üretimini arttıracak

Enerji Günlüğü - İngiliz petrol şirketi UK Oil & Gas (UKOG), 2019 ve 2020 yıllarında İngiltere topraklarındaki varlıklarında dokuz kaya petrolü...

UKOG İngiltere petrol üretimini arttıracak

Enerji Günlüğü - İngiliz petrol şirketi UK Oil & Gas (UKOG), 2019 ve 2020 yıllarında İngiltere topraklarındaki varlıklarında dokuz kaya petrolü sondaj kuyusu açarak üretimini arttıracak.

İngiltere’nin en büyük petrol sahası işleticisi olan UK Oil & Gas (UKOG), 2019 ve 2020 yılları arasında, üretime sokmayı hedeflediği Horse Hill alanı da dahil olmak üzere İngiltere topraklarındaki varlıklarında dokuz üretim, değerlendirme ve arama kuyusu açmayı planladığını açıkladı.

Surrey'deki Weald Havzası'nda bulunan Horse Hill sahasında % 46,7'lik bir işletme hissesine sahip olan UKOG, sahada şu anda test üretim çalışmaları yapıyor. Sahada 2 hidrolik kırılma sondaj kuyusunun bu yılın sonuna kadar üretime başlaması bekleniyor. 

HH-1z ve HH-2 sondaj kuyularının 2019 baharında açılması planlanıyor. UKOG, Portland petrol sahasındaki ilk hidrolik kırılma sondaj kuyusundan günde 720 ila 1.080 varil petrol (bopd) üretmeyi hedefliyor. İkinci kuyu, Kimmeridge Limestone 3 (KL3) ve KL4 petrol havzalarını hedefleyecek.

Şirket, hidrolik kırılma sondaj kuyularının 2020'de brüt üretimi günde 2.000 varilden fazla arttıracağını açıkladı.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler