1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Ülke Enerji ekibine üst düzey transfer 

Ülke Enerji ekibine üst düzey transfer 

Elif Cansu, Ülke Enerji’de ‘Operasyon Müdürü’ olarak  görev alacak. 

Ülke Enerji ekibine üst düzey transfer 

Enerji Günlüğü - Ulusal ve global ölçekte birçok şirkette proje ve saha yönetimi görevlerinde bulunan Elif Cansu, yurt içi ve yurt dışındaki rüzgar enerjisi santrallerine servis hizmetleri sağlayan Ülke Enerji ekibine katıldı. Ülke Enerji’de Operasyon Müdürü görevini yürütecek olan Elif Cansu, firma bünyesinde tüm rüzgar enerjisi hizmetlerinin stratejik yönetimi ve yürütülmesinden sorumlu olacak.

Son olarak GE Renewable Energy - ONW MENAT Bölgesi'nde Proje Müdürü görevini yürüten Elif Cansu bunun öncesinde Vestas, Honeywell, EnerjiSA ve Koluman gibi önemli kuruluşlarda kritik görevlerde bulundu. 

Çankaya Üniversitesi mezunu olan Elif Cansu’nun uzmanlık alanları arasında rüzgar enerjisi santrallerinin kurulum ve devreye alma operasyonlarının anahtar teslim sorumluluğunu yönetecek şekilde Proje Koordinatörlüğü, Satış & Servis ve Kurulum Koordinasyonunda Satınalma ve Tedarik Zinciri Yönetimi, Kontrat Yönetimi ve Kurumsal Müşteri Hizmetleri Yönetimi bulunuyor. Elif Cansu, evli ve bir çocuk annesi.

Önceki ve Sonraki Haberler