1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Uludağ Elektrik’e sürdürülebilirlik ödülleri

Uludağ Elektrik’e sürdürülebilirlik ödülleri

Uludağ Elektrik, 5.Yenileşim Ödülleri’nde Bilgi, İş Birlikleri, Kaynak Yönetimi Kategori Ödülü’nün sahibi olurken, Türkiye Mükemmellik Ödülleri’nde de 5 Yıldız Yetkinlik Belgesi’ne hak kazandı.

Uludağ Elektrik’e sürdürülebilirlik ödülleri

Enerji Günlüğü - Yerel arenada Yenileşim Ödülü’ne layık görülen Uludağ Elektrik, EFQM Modeli kapsamında yürüttüğü çalışmaları için ulusal arenada üstün performansta 5 Yıldız Belgesi aldı.

Uludağ Elektrik, Bursa Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BUSİAD) ile Bursa Uludağ Üniversitesi’nin iş birliğinde düzenlenen 5.Yenileşim Ödülleri’nde Bilgi, İş Birlikleri, Kaynak Yönetimi Kategori Ödülü’nün sahibi oldu. 

Kurumların yenileşim süreçlerini içselleştirerek yönetebilmelerine destek olmayı amaçlayan organizasyonda, şirketin ödülü Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac’a takdim edildi. Aytac yaptığı açıklamada, yenileşim, büyüme, gelişim ve sürdürülebilirliği temsil eden bu ödülün son derece değerli ve paydaşlarıyla olan iyi ilişkilerinin karşılığı olduğunu kaydetti.

KALDER’DEN ÜSTÜN PERFORMANSTA YETKİNLİK 5 YILDIZ BELGESİ

Uludağ Elektrik, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından düzenlenen Türkiye Mükemmellik Ödülleri’nde de 5 Yıldız Yetkinlik Belgesi’ne hak kazandı. KalDer Türkiye tarafından 5 Yıldız Belgesi’ne layık görülen Uludağ Elektrik, bu ödülü alan ilk elektrik perakende satış şirketi oldu.

Aytaç ödüle ilişkin yaptığı değerlendirmede, kalıcı büyüme ve şirketlerin zorlu koşullara uyum sağlayabilecek yapıya erişmeleri için EFQM Modeli’nin uygulanmasının önemli olduğunu belirterek, “EFQM Modeli’ni uygulayarak iş ve kurumsal yönetim süreçlerimizi geliştirmeye devam ediyor ve örnek bir şirket olma hedefi ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. Amacımız yenilikçi ve kolaylaştırıcı çözümlerle paydaşlarımıza enerji sağlarken; gelecekte önem kazanacak gereksinimlere de yatırım yapmak” dedi. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler