1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Uludağ Enerji Hatay’da Yaşam ve Gelişim Kampüsü açtı

Uludağ Enerji Hatay’da Yaşam ve Gelişim Kampüsü açtı

Uludağ Enerji, Hataylı depremzedeler için kurduğu Yaşam ve Gelişim Kampüsünü hizmete açtı.

Uludağ Enerji Hatay’da Yaşam ve Gelişim Kampüsü açtı

Enerji Günlüğü - Uludağ Enerji, Hataylı depremzedeler için kurduğu Yaşam ve Gelişim Kampüsünü hizmete açtı. Kampüs 2 yıl boyunca hizmet verecek. 

Türkiye’nin güney bölgelerindeki 11 ili etkileyen deprem felaketinin ardından birçok kuruluş yardım faaliyetleri yürüttü; bazıları bölgede uzun süreli yardım ve destek üniteleri oluşturdu. Bu kuruluşlardan biri de Uludağ Enerji Dağıtım ve Perakende Satış Hizmetleri AŞ idi. Uludağ Enerji, Hatay ilinde oluşturduğu Yaşam ve Gelişim Kampüsü Projesini hizmete açtı.

Bursa Uludağ Üniversitesi ile Panoffect’in desteklediği ve 2 yıl sürecek projeden, 40 binden fazla kişinin yararlanması planlanıyor. Proje alanının yer aldığı kampüste sanat, oyun ve meslek atölyeleri ile psikolojik danışmanlık hizmetinin yer alacağı 9 konteyner bulunuyor. 

Proje kapsamında Antakya Halk Eğitim Merkezi ve Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) ile işbirliği yapılarak kurgulanan kadınlara yönelik meslek atölyeleri de bulunuyor. 

Uludağ Enerji CEO’su İsmail Ergüneş, “Şirket olarak ilk günden itibaren deprem bölgesinde bulunmaya ve insanların yaralarını sarmaya çaba gösterdik. Acil ihtiyaçların giderilmesinden sonra ise bölgede kalıcı bir proje geliştirmek adına Yaşam ve Gelişim Kampüsü Projemizi devreye aldık. Bu proje sadece bir başlangıç değil, aynı zamanda bölge için sürdürülebilir bir çalışma modelini de temsil ediyor. 2 yıl sürecek olan projemizden 40 bin kişinin yararlanmasını planlıyoruz. Projenin gerçekleşmesine katkı sağlayan Bursa Uludağ Üniversitesi ve Panoffect şirketine teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler