1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Uludağ Enerji'ye yeni CEO: Sinan Öktem

Uludağ Enerji'ye yeni CEO: Sinan Öktem

Enerji Günlüğü - Bursa Çanakkale Balıkesir ve Yalova’da elektrik dağıtım ve satış faaliyeti gösteren Uludağ Enerji Grubu CEO’luğu görevine Sinan Öktem getirildi.

Uludağ Enerji'ye yeni CEO: Sinan Öktem

Enerji Günlüğü - Uludağ Enerji’de üst düzey yönetici değişikliği yaşandı. Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da 5 milyonun üzerinde nüfusa enerji dağıtım ve perakende hizmetlerini sağlayan UEDAŞ ve UludağElektrik şirketlerini bünyesinde barındıran Uludağ Enerji Grubu’nda İsmail Ergüneş’in ayrılmasıyla boşalan CEO’luk koltuğuna yeni bir isim atandı. Uludağ Enerji Grubu dahil, uzun yıllar çeşitli şirketlerde üst düzey yöneticilik de yapan Sinan Öktem, Uludağ Enerji Grubu’nun yeni CEO’su oldu. Sinan Öktem, Uludağ EnerjiGrubu’nun bünyesindeki şirketlerin tüm yönetim süreçlerine liderlik edecek.

SİNAN ÖKTEM KİMDİR?

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Endüstri Mühendisliği bölümünü bitiren Sinan Öktem, daha sonra Amerika’da bulunan Texas A&M University, Mays Business School’da işletme alanında yüksek lisans eğitimi aldı. Kariyeri boyunca enerji, kimya ve bankacılık sektörlerinde uzun yıllar üst düzey poziyonlarda görev aldıktan sonra Eylül 2023 itibarıyla Uludağ Enerji’de CEO (Chief Executive Officer) görevini yürütmeyebaşladı.

Önceki ve Sonraki Haberler