1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Uludağ Üniversitesi 3 enerji ve elektrikli araç hocası arıyor

Uludağ Üniversitesi 3 enerji ve elektrikli araç hocası arıyor

Uludağ Üniversitesi, enerji ve elektrikli araçlar alanında uzman 2 doktor ve bir profesörü işe alacak.

Uludağ Üniversitesi 3 enerji ve elektrikli araç hocası arıyor

Enerji Günlüğü - Uludağ Üniversitesi, enerji ve elektrikli araçlar alanında uzman 2 doktor ve bir profesörü işe alacak. 

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümüne bağlı Enerji Anabilim Dalında İngilizce ders vermek üzere görevlendireceği doktor unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak.  

Adayların lisans, yüksek lisans ve doktorasını Makine Mühendisliği, Enerji Anabilim Dalında tamamlamış olmaları; yenilenebilir enerji ve enerji depolama kombine sistemler konusunda çalışmalar yapmış olmaları; ulusal ve uluslararası projelerde görev almış olmaları ve İngilizce ders verebilme yetkinliğine sahip olmaları gerekiyor. 

Uludağ Üniversitesi, aynı fakültenin Otomotiv Mühendisliğine bağlı Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Anabilim Dalında çalıştıracağı yine doktor unvanlı bir öğretim üyesi daha alacak. 

Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Anabilim Dalındaki kadro için başvuracak olanlardan; yüksek lisans ve doktora derecelerini Otomotiv Mühendisliği alanında almış olmaları ve elektrikli taşıtlar batarya termal yönetim sistemleri alanında çalışmalar yapmış olmaları bekleniyor. 

Mühendislik Fakültesi, Otomotiv Mühendisliği Bölümüne bağlı Taşıt Tasarım Anabilim Dalına ise profesör unvanlı bir kişi daimî statüde öğretim üyesi olarak işe alınacak. 

Profesör kadrosuna başvuracak olan adayların doktor ve doçent unvanlarını Makine Mühendisliği alanında almış olmaları; ayrıca taşıtlarda ısıl konfor, elektrikli taşıtlar ve taşıt komponentlerinin soğutulması konularında bilimsel çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 27 Eylül 2022 günü, mesai bitimine kadar; doktor kadrolarına başvuracaklar için Mühendislik Fakültesi Dekanlığına; profesör kadrosu için Personel Dairesi Başkanlığına, şahsen yapılacak. Postayla yapılan başvurular dikkate alınmayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler