1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Uludağ Üniversitesi hibrit araç uzmanı 2 hoca arıyor

Uludağ Üniversitesi hibrit araç uzmanı 2 hoca arıyor

Uludağ Üniversitesi, hibrit ve elektrikli taşıtlarla ilgili ders verebilecek 2 öğretim görevlisi arıyor. 

Uludağ Üniversitesi hibrit araç uzmanı 2 hoca arıyor

Enerji Günlüğü - Uludağ Üniversitesi, hibrit ve elektrikli taşıtlarla ilgili ders verebilecek 2 öğretim görevlisi arıyor. 

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü, Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu, Elektrik ve Enerji Bölümü’ne bağlı Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programı’nda ders vermek üzere görevlendireceği bir kişiyi öğretim görevlisi olarak istihdam edecek. 

Adayların Elektrik, Elektrik-Elektronik ya da Elektronik Mühendisliği alanlarından birinde doktora yapmış olmaları gerekiyor. 

Rektörlük, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Elektrik ve Enerji Bölümü’ne bağlı olan Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programı için de ders verebilecek bir öğretim görevlisi alacak. 

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’ndaki kadro için başvuracak olanların da Elektrik, Elektrik-Elektronik veya Elektronik Mühendisliği alanlarından birinde doktora yapmış olmaları bekleniyor. 

Başvurular en geç 16 Aralık 2020 tarihinde mesai sonuna kadar ilgili Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne şahsen ya da posta yoluyla yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler