1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Uluslararası 8. İstanbulLight Fuarı başladı

Uluslararası 8. İstanbulLight Fuarı başladı

Enerji Günlüğü - Avrupa ve Ortadoğu aydınlatma ürünleri ve teknolojileri sektörünün nabzı bu hafta Türkiye'de, yani İstanbul'da atıyor. Uluslararası...

Uluslararası 8. İstanbulLight Fuarı başladı

Enerji Günlüğü - Avrupa ve Ortadoğu aydınlatma ürünleri ve teknolojileri sektörünün nabzı bu hafta Türkiye'de, yani İstanbul'da atıyor. 

Uluslararası 8.İstanbulLight Aydınlatma Teknolojileri Fuarı ve Kongresi bugün açıldı. NTSR Fuarcılık organizatörlüğünde, AGİD (Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği) ve ATMK (Aydınlatma Türk Milli Komitesi) işbirliği ile gerçekleştirilen Fuar, 21 Nisan 2013 akşamına kadar açık kalacak.

Doğu Avrupa ve Ortadoğu’dan katılımcıların da yer aldığı Fuar, 19-20 Nisan 2013 tarihlerinde, İstanbul Fuar Merkezi’nin 9-10 nolu salonlarında gerçekleşecek. Fuara paralel olarak, Aydınlatma Türk Milli Komitesi (ATMK) tarafından Ulusal Aydınlatma Kongresi de düzenlenecek. Kongrenin amacı, aydınlatma konusunda araştırma, tasarım, uygulama, üretim gibi değişik alanlarda çalışan akademisyen ve sektör temsilcilerini bir araya getirmek, karşılıklı bilgi, deneyim aktarımını sağlamak ve yeni gelişmeleri ortaya koyarak tartışmak. Kongrede, genel konuların yanı sıra “Aydınlatmada Güncel Yaklaşımlar ve LED” konusu da ayrıntılı bir şekilde ele alınacak.

10 BİNDEN FAZLA ZİYARETÇİ BEKLENİYOR

Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği’nin (AGİD) sadece AB ülkelerinin dahil olduğu Avrupa Aydınlatma Birliği (Lighting Europe) kurucu üyesi olması nedeniyle de fuara özellikle AB ülkelerinden geniş bir katılım bekleniyor. İstanbul Light Aydınlatma Teknolojileri Fuarı'na 2011 yılında 11 ülkeden 150 lider firma katılmıştı. 7.764 profesyonel sektör ilgilisinin ziyaret ettiği fuara, bu sene 15 ülkeden 200’ün üzerinde katılımcı ve 10.000’in üzerinde profesyonel ziyaretçi bekleniyor. 

DEVLER KATILIYOR, TASARRUF ÖN PLANDA

8. İstanbullight Aydınlatma Teknolojileri Fuarı'nda GE Lighting, Cemdağ, Türk Philips ve Osram gibi sektörün önde gelen oyuncuları, yeni ve birbirinden iddialı çözüm ve ürünleriyle katılıyor. Enerji tasarrufunun giderek daha çok önem kazandığı günümüzde, aydınlatma teknolojilerinde konfor ve kullanışlılığın yanı sıra, tasarruf da öne çıkıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler