1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Uluslararası Enerji ve Yönetimi Konferansı yarın başlıyor

Uluslararası Enerji ve Yönetimi Konferansı yarın başlıyor

Enerji Günlüğü - Palmet Enerji ve Bilgi Üniversitesi’nin işbirliği ile 5–7 Haziran 2014 tarihleri arasında İstanbul’da Uluslararası Enerji ve Yönetimi...

Uluslararası Enerji ve Yönetimi Konferansı yarın başlıyor

Enerji Günlüğü - Palmet Enerji ve Bilgi Üniversitesi’nin işbirliği ile 5–7 Haziran 2014 tarihleri arasında İstanbul’da Uluslararası Enerji ve Yönetimi Konferansı (ICEM) düzenlenecek.

Enerji konusunda gündemi belirleyecek olan Uluslararası Enerji ve Yönetimi Konferansı (ICEM), 5–7 Haziran 2014 tarihleri arasında İstanbul’da tarihi Haliç kıyısında bulunan İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin santralistanbul Kampüsü’nde düzenlenecek.

ICEM’in açılışında, İtalya’nın eski Başbakanlarından Lamberto Dini de bir konuşma yapacak. Açılış töreninde, İstanbul’un ilk elektrik santrali olan 100 yaşındaki Silahtarağa Elektrik Santrali de özel bir teknoloji şovu ile yeniden çalışır hale gelecek.

KONFERANSIN AMACI

Etkinliğin amacı, güncel konular, bilimsel gelişmeler, yenilikler ve enerji yönetimi yöntemleri hakkında bilgilerini paylaşmak için enerji alanında çalışan araştırmacıları ve enerji sektöründeki kamu veya özel şirketleri bir araya getirmek.

KONFERANS KONULARI

Konferansta, Enerji Kaynakları ve Teknolojileri, Yeni Enerji Kaynaklarının Geliştirilmesi için Enerji inovasyonu, Enerji Sistemlerinin Modellemesi ve Simülasyonu, Enerji Piyasaları ve Talebi, Enerji Yönetimi, Enerji ve Çevre, Enerji Mevzuatı ve Düzenlemeleri ve Enerji Ekonomisi konuları ele alınacak. Ancak konular bunlarla da sınırlı kalmayacak.

Enerji alanında/sektöründe araştırma yapan veya faaliyet gösteren akademisyenler, bilim adamları, kurumlar ve şirketler bildiri özeti göndererek konferansa katılabilir ve/veya katkıda bulunabilirler.

Konferans dili İngilizce olup katılım ücreti alınmayacak. Konferans sırasında lisans öğrencileri enerji ile ilgili projelerini sunma ve ödüller kazanma fırsatına sahip olacaklar.

Konferans malzemeleri, ikramlar ve öğle yemekleri kuruluşunun 30. yıldönümünü kutlayacak olan Palmet Enerji sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler