1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Ulusoy Elektrik’ten 2.5 milyon dolarlık yeni sözleşme

Ulusoy Elektrik’ten 2.5 milyon dolarlık yeni sözleşme

Enerji Günlüğü - Ulusoy Elektrik, Grup İmpeks Ltd.Şti ile 2.490.000 dolar bedelli satış sözleşmesi imzaladı.Ulusoy Elektrik, KAP' a yaptığı açıklamada...

Ulusoy Elektrik’ten 2.5 milyon dolarlık yeni sözleşme

Enerji Günlüğü - Ulusoy Elektrik, Grup İmpeks Ltd.Şti ile 2.490.000 dolar bedelli satış sözleşmesi imzaladı.

Ulusoy Elektrik, KAP' a yaptığı açıklamada Grup İmpeks Ltd.Şti ile 2.490.000 dolar bedelli satış sözleşmesi imzalandığını bildirdi. 

Açıklamada sözleşme kapsamında son kullanıcı Sudan Elektrik İdaresi olmak üzere satışı yapılan, trafo, hücre ve mobil trafo merkezlerinden oluşan ürünlerin sevkiyatının, önümüzdeki 6 ay içinde tamamlanmasının planlandığı belirtildi.

KATAR İHALELERİ DEVAM EDİYOR AÇIKLAMASI

Ulusoy Elektrik ayrıca yaptığı bir açıklama ile de Qatar General Electricity & Water Corporation (Kahramaa) , tarafından 29.10.2015 tarihinde gerçekleştirilen 11 kV Metal Clad hücre alımı ve 500, 1000, 1600 kVA trafo alımı ihalelerine (toplam iki adet ihale) katıldığını belirtti.

Açıklamada söz konusu ihalelerin henüz sonuçlanmamış olduğu, ihaleyi düzenleyen kuruluş olan Kahramaa tarafından değerlendirme süreci devam ettiği belirtildi. Bu çerçevede teknik detaylar hakkında görüşmelerin sürmekte olup, henüz ihale sonucuna ilişkin öngörü oluşturacak bir bilgi verilmediği bildirildi.

Ayrıca açıklamada sürecin devam etmesi nedeniyle, Qatar Elektrik İdaresi Kahramaa' nın talebi üzerine ihale için alınan teminat  mektuplarımızın süresi 29.07.2016 tarihine kadar uzatıldığı,bu sürenin , teminat mektuplarının vadesini ifade etmekte olup, ihalenin sonuçlanma tarihi ile  ilgili bir gösterge olmadığı bilgisine yer verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler