1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Ümraniye-Dudullu yeraltı iletim hattı için uluslararası ihale

Ümraniye-Dudullu yeraltı iletim hattı için uluslararası ihale

Enerji Günlüğü – Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü 154 kV Ümraniye GIS TM-Dudullu Metro GIS TM-Dudullu TM Yeraltı XLPE Güç Kablo...

Ümraniye-Dudullu yeraltı iletim hattı için uluslararası ihale

Enerji Günlüğü – Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü 154 kV Ümraniye GIS TM-Dudullu Metro GIS TM-Dudullu TM Yeraltı XLPE Güç Kablo Bağlantısı işi için Uluslararası rekabete açık ihale ilanı yayınladı.

Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankasından Yenilenebilir Enerji Entegrasyonu Projesi kapsamında alınan gelirin bir kısmı ile finanse edilecek olan 154 kV Ümraniye GIS TM-Dudullu Metro GIS TM-Dudullu TM Yeraltı XLPE Güç Kablo Bağlantısı işi kapsamında Malların Temini (154 kV çapraz-bağlı polietilen (XLPE) izoleli güç kabloları ve aksesuarları, fiber optik kablolar ve aksesuarları), testi, nakliyesi, teslimi, gümrükteki gerekli hizmetler ve sahadaki depolama, mühendislik ve projelendirme hizmetleri, kurulumun tamamlanması, konstrüksiyon, tesis/yapım, süpervizyon, inşaat işleri, devreye alma, saha testleri ve 154 kV Yeraltı Kablo Bağlantısı İşinin istenen çalışma koşullarında teslim edilmesi işleri yaptırılacak.

İHALE İÇİN SON TEKLİF TARİHİ 11 MAYIS

Teklifler 11 Mayıs 2016 tarihinde 14:00’a (yerel saatle) kadar ya da öncesinde TEİAŞ Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türk Ocağı Cad. 2/15, Oda No: 15035B Çankaya - Ankara adresine 250.000,- (ikiyüzellibin) EURO ya da muadili serbest döviz kuru değerinde geçici teminat ile birlikte teslim edilecek.

İhale belgeleri 700 TL’nin ya da 250 ABD Doları’nın (KDV dahildir) ödendiğini gösteren makbuz ile yazılı başvuru yapılarak alınabilecek.

Teklifler teklif sahiplerinin katılım için seçilmiş temsilcilerinin huzurunda TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM ANONİM ŞİRKETİ (TEİAŞ) SEFER KUL TOPLANTI SALONU, Nasuh Akar Mah. Türk Ocağı Cad. No:2, Giriş Katı Çankaya - ANKARA / TURKEY adresinde 11 Mayıs 2016 tarihinde 14:00’da (yerel saatle) açılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler