1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Üniversite öğrencileri, gözlerini güneş enerjisine çevirdi

Üniversite öğrencileri, gözlerini güneş enerjisine çevirdi

Enerji Günlüğü - Türkiye’nin yaklaşık 60 üniversitesinde bulunan IEEE (The Institute of Electrical and Electronics Engineers) Kulüpleri, gündemi yakından...

Üniversite öğrencileri, gözlerini güneş enerjisine çevirdi

Enerji Günlüğü - Türkiye’nin yaklaşık 60 üniversitesinde bulunan IEEE (The Institute of Electrical and Electronics Engineers) Kulüpleri, gündemi yakından takip ediyor ve düzenledikleri faaliyetlerle kendilerini bilgiyle donatıyorlar. Güneş enerjisi de, son zamanlarda Türkiye’nin gündemini sıkça meşgul eden bir konu. Mühendislik öğrencileri bu konuda hem kişisel, hem mesleki anlamda en doğru bilgiye ulaşmaya çalışıyorlar. Bu sebeple alternatif enerjiyi konu alan etkinlikleri hızlandırdılar ve bu anlamda kaynak olarak ulaşılabilir tek projenin sahibi IBC SOLAR’la temasa geçtiler.
IBC SOLAR Türkiye Genel Müdürü Hayri Bali ise üniversiteler ve sektör işbirliğinin her iki taraf içinde verimli sonuçlar doğuracağına inanarak, “Gerekirse her üniversiteye gidip öğrenciler ile sohbet ederiz, yeter ki geleceğimizi emanet ettiğimiz gençleri doğru bilinçlendirelim. Bizim şu anda karar verip atacağımız her adımın sonucuna katlanacak olanlar gelecek nesillerdir” dedi.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler