1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Üsküdar Üniversitesi 4 elektrik mühendisi alacak

Üsküdar Üniversitesi 4 elektrik mühendisi alacak

Enerji Günlüğü - Üsküdar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi ingilizce Elektrik - Elektronik Mühendisliği bölümü için 4 profesör...

Üsküdar Üniversitesi 4 elektrik mühendisi alacak

Enerji Günlüğü - Üsküdar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi ingilizce Elektrik - Elektronik Mühendisliği bölümü için 4 profesör doktor alınacak.

Üsküdar Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Elektrik - Elektronik Mühendisliği (İngilizce) bölümü için 4 profesör istihdam edeceğini duyurdu. 

İlana göre, istihdam edilecek profesör doktorlardan dördünün Lisans, Doktora ve Doçentliğini Elektrik, Elektronik, Elektrik - Elektronik veya Elektronik - Haberleşme Mühendisliği alanında almış olması ve ingilizce ders verme yeterliliğine sahip olması ve birinin de Lisans, Doktora ve Doçentliğini Fizik alanında almış olması ve ingilizce ders verme yeterliliğine sahip olması gerekiyor. 

Adayların başvurdukları bölüm ile "Başlıca Araştırma Eserini" belirttiği dilekçeleri ekinde özgeçmişini, bir adet fotoğrafını, nüfus cüzdanı örneğini, doçentlik belge suretini, yayın listesini, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora ve yüksek lisans çalışmalarını, Üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen altı (6) takım dosya ile birlikte Üsküdar Üniversitesi Rektörlüğüne şahsen veya posta yoluyla başvurmaları gerekiyor. Başvuru süresi bu ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gün. Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekiyor.

Başvuru Adresi ise: Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşkesi (İnsan Kaynakları Direktörlüğü) Altunizade Mah. Haluk Türksoy Sok No: 14 Üsküdar - İSTANBUL

Tel: 0 216 400 22 22 (2840-2841-2842)

 
Önceki ve Sonraki Haberler