1. HABERLER

  2. NÜKLEER

  3. Uzel, Akkuyu NGS’ye suç duyurusunda bulunacak

Uzel, Akkuyu NGS’ye suç duyurusunda bulunacak

Enerji Günlüğü - Akkuyu NGS A.Ş.’deki görevinden istifa eden Mehmet Faruk Uzel, istifasının ardından hakkında iftira ve linç kampanyası başlatıldığı...

Uzel, Akkuyu NGS’ye suç duyurusunda bulunacak

Enerji Günlüğü - Akkuyu NGS A.Ş.’deki görevinden istifa eden Mehmet Faruk Uzel, istifasının ardından hakkında iftira ve linç kampanyası başlatıldığı için suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin yüklenici firması Akkuyu NGS A.Ş.’de yaklaşık 3,5 yıldır Toplum Bilgilendirme Merkezi Müdürlüğü’nü yürüten Faruk Uzel,Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyerek, 17 Ağustos 2015 tarihinde istifasının ardından hakkında iftira ve linç kampanyası başlatıldığını ileri sürerek, bu durumu yargıya taşıyacağını açıkladı.

Açıklamalarında, Akkuyu Nükleer Santrali Projesi’ni üstlenen Rus devlet şirketi Rosatom hakkında çeşitli iddialarda bulunan Uzel, şirket tarafından tehdit edildiğini, hakkında iftira ve linç kampanyası başlatıldığını söyledi.

Uzel, proje ile ilgili oldukça ciddi iddialarda bulunmuş, bunun üzerine Akkuyu NGS A.Ş. bir basın açıklaması ile bu iddiaları yalanlamıştı.

AKKUYU NÜKLEER A.Ş.'DEN AÇIKLAMA

Önceki ve Sonraki Haberler