1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. V-TAC’tan güneş elektriği için depolama sistemleri

V-TAC’tan güneş elektriği için depolama sistemleri

İngiltere ve Avrupa'nın önde gelen LED aydınlatma üreticilerinden biri olan V-TAC, endüstriyel ve mesken ölçeğinde güneş enerji santralleri için depolama ünitelerini piyasaya sürecek.

V-TAC’tan güneş elektriği için depolama sistemleri

Enerji Günlüğü - Yeni yenilenebilir ekipman üreticisi V-TAC, güneş enerji santralleri için VESS Mini ve VESS Mini Plus adlı iki enerji depolama sistemi geliştirdi.

Dünya genelinde aydınlatma, elektrik, dijital ve enerji ürünleri üreten V-TAC, İngiltere ve Avrupa Birliği’nde (AB) yüksek gerilim bataryalı enerji depolama sistemlerinin lansmanını yaptı. V-TAC, şebeke ölçeğinde ve endüstriyel PV sistemleri için VESS Mini ve VESS Mini Plus'ı piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Uzaktan analiz, sorun giderme ve temel izleme için akıllı bir izleme sistemi ile tasarlanmış eksiksiz bir enerji depolama sistemi olan VESS Mini, 30K ve 60K olarak satışa sunulacak. 90K ve 180K olarak sunulan VESS Mini Plus ise IP54 dereceli muhafaza ve son teknoloji termal yönetime sahip bir dış mekan enerji depolama sistemi olarak tasarlandı. Daha düşük enerji gereksinimi olan konut ve sistemler için V-TAC, 20 kWh depolama kapasitesine ve 204,8 V nominal gerilime sahip bir LiFePO4 pil sunuyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler