1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Vaillant enerji tüketim danışmanı olacak

Vaillant enerji tüketim danışmanı olacak

Enerji Günlüğü - Kombi markası Vaillant Türkiye'deki tüketicilere enerji modellemesi yoluyla en uygun modeli önerecek.Isıtma ve soğutma sektörü markalarından...

Vaillant enerji tüketim danışmanı olacak

Enerji Günlüğü - Kombi markası Vaillant Türkiye'deki tüketicilere enerji modellemesi yoluyla en uygun modeli önerecek.

Isıtma ve soğutma sektörü markalarından Vaillant, enerji verimliliğine yönelik hassasiyetleri dikkate alarak müşterilerine enerji danışmalığı hizmeti de vermeye başlayacak.

Vaillant, cihaz satışlarının yanısıra,satış öncesi ve satış sonrasında tüketiciye özel enerji modellemesi yapacak. Buna bağlı olarak tüketiciye hem finansal hem de tüketim açısından uygun çözüm seçenekleri sunulacak.

Vaillant Group Türkiye CEO’su Axel Busch enerji danışmanlığı konseptiyle hem tüketiciye hemde enerji verimliliğine katkıda bulunacakları söyledi. Enerji verimliliğine ilişkin düzenlemelerin bazı zorunlukları beraberinde getirdiğini hatırlatan Busch, "Değişen kanun ve mevzuatlar, sektörü ve tüketici beklentilerini de değiştiriyor. Enerji Bayiliği konsepti ile tüketicilerimize sadece cihaz satışı değil aynı zamanda konutlarının ihtiyaç ve tüketim yapılarına göre enerji modellemesi yaparak, izolasyon ve geri dönüş finans modeli dahil anahtar teslim komple sistem çözümü sağlayacağız. Enerji Danışmanlığı ile 2020 yılına kadar 700 bin haneye ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

2015'TE %10 BÜYÜME

Axel Busch, "Bu yılın başında Türkiye büyüme hedefimizi, yüzde 10 olarak belirlemiştik ve bu hedef doğrultusunda yılı 250 milyon TL ciro ile kapatacağız" diye konuştu.

YÜKSEK MOTİVASYON

Vaillant'ın faaliyet gösterdiği pazarlar arasında Türkiye’nin 3. sırada yer aldığını belirten Vaillant Group CEO’su Carsten Voigtländer ise enerji verimliliğine uygun ve çevre ile barışık ürünlerle Vaillant Türkiye pazarının, büyüyeceğini söyledi. Voigtländer, "Türkiye pazarına ilişkin yüksek motivasyonumuz var" dedi.

400 BAYİ 500 ÇALIŞAN

Dünya genelinde 12 fabrikada üretim yapan Vaillant, 1874 yılından beri ısıtma ve soğutma sektörünün ihtiyaçlarına uygun çözümler üretiyor. 400’den fazla bayi ve 500 çalışanı ile Vaillant, 23 yıldır Türkiye’de tüketicilere hizmet veriyor. 

...

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler