1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. BİYOKÜTLE

  4. Van Büyükşehir Belediyesi atık tesisi yaptıracak

Van Büyükşehir Belediyesi atık tesisi yaptıracak

Enerji Günlüğü – Van Büyükşehir Belediyesi entegre katı atık yönetimi sistemi işini ihale edecek.Van Büyükşehir Belediyesi Tuşba ilçesi Beyüzümü...

Van Büyükşehir Belediyesi atık tesisi yaptıracak

Enerji Günlüğü – Van Büyükşehir Belediyesi entegre katı atık yönetimi sistemi işini ihale edecek.

Van Büyükşehir Belediyesi Tuşba ilçesi Beyüzümü mahallesinde, 1106 hektar alanda bulunan alana entegre atık yönetimi sistemi işini ihale edeceğini duyurdu.

İhale, 18.04.2018 tarihinde saat 14:00’da Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı 3. Kat encümen toplantı salonunda İhale Komisyonu tarafından yapılacak. Muhammen bedeli 1 milyon 730 bin 976 TL olan ihalede istekliler 51 bin 929 TL 28 kuruş. Şartnameler ve ekleri, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürlüğünden görülebilecek ve 3 bin TL’ye aynı adresten temin edilebilecekler.

25 YILLIĞINA KİRAYA VERİLECEK

İhale kapsamında, 457, 458,494, 1715,1717 numaralı parsellerde yap/işlet modeliyle ön ayrıştırma tesisi, fermantasyon tesisinin kurulup işletilmesi, düzenli depolama alanının yapılması ve işletilmesi, iş bitimi her iki sahanın kapatılıp ağaçlandırılması, çöp sızıntı suyunun bertarafı, 3 adet aktarma istasyonu yapımı, sera yapımı, fermantasyon yöntemi ile her iki sahadan elektrik üretimi ve bu tüm işlemler için her türlü plan, proje, ekipman, mühendislik hizmetleri, donanım, yazılım, test ve montaj işlemleri ve 25 yıllığına intifa hakkı ile kiraya verilmesi işi yaptırılacak.

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler