1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Van Erciş OSB elektrik şebekesini yaptıracak

Van Erciş OSB elektrik şebekesini yaptıracak

Enerji Günlüğü - Van Erciş OSB yüksek gerilim - alçak gerilim elektrik şebekesi ve enerji nakil hattı işini yaptıracak. Van Erciş Organize...

Van Erciş OSB elektrik şebekesini yaptıracak

Enerji Günlüğü - Van Erciş OSB yüksek gerilim - alçak gerilim elektrik şebekesi ve enerji nakil hattı işini yaptıracak. 

Van Erciş Organize Sanayi Bölgesi (I. Etap) alanına ait, yüksek gerilim - alçak gerilim elektrik şebekesi ve enerji nakil hattı yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek. 

İhale, 17.07.2018 tarihinde saat 10:00'da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yeni Hizmet Binası toplantı salonunda yapılacak. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek. İhalenin keşif bedeli 5 milyon 552 bin 640 TL olurken, geçici teminat ise 388 bin 684 TL olarak belirlendi.  

İhale dokümanı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yeni Hizmet Binası 1. Kat 155 nolu odadan veya Van Erciş Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığının adreslerinde görülebilecek ve 350 TL karşılığında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yeni Hizmet Binası 1. Kat 155 nolu odadan temin edilebilecek. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu. 

İstekliler tekliflerini, birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim vermek suretiyle birim fiyat esası üzerinden verecekler. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekli ile keşif bedeline teklif edilen indirim oranının uygulanması sonucu bulunan toplam sözleşme bedeli üzerinden birim fiyat esaslı sözleşme düzenlenecek. Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 60 takvim günü olacak.  

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler