1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Vattenfall Fransa’da iklim dostu akıllı çözümler sunacak

Vattenfall Fransa’da iklim dostu akıllı çözümler sunacak

Enerji Günlüğü - İsveç kamu enerji şirketi Vattenfall, Fransız müşterilerine bu ay itibariyle rekabetçi fiyatlarla elektrik ve gaz tedarik hizmetleri...

Vattenfall Fransa’da iklim dostu akıllı çözümler sunacak

Enerji Günlüğü - İsveç kamu enerji şirketi Vattenfall, Fransız müşterilerine bu ay itibariyle rekabetçi fiyatlarla elektrik ve gaz tedarik hizmetleri de dahil olmak üzere iklim dostu akıllı çözümler sunacak.

2000 yılından beri Fransa'da faaliyet gösteren ve portföy çözümleri ve yenilenebilir enerji ile 4.000'den fazla iş müşterisi olan İsveçli Vattenfall, fosil yakıtlara bağımlılığı azaltmaya yardımcı olmak amacıyla perakende müşterilere 1 Ekim 2018 tarihi itibariyle iklim-akıllı enerji sunacak. Şirket, rekabetçi fiyatlarla elektrik ve gaz tedarik hizmetleri de dahil olmak üzere iklim dostu akıllı çözümler sunacak.

Vattenfall CEO'su Magnus Hall, Fransa’nın ilginç bir pazar olduğunu belirterek, Vattenfall’un ülkedeki hedeflerinin şirketin akıllı, dijitalleştirilmiş ve fosilsiz stratejisiyle uyumlu olduğunu söyledi.

Vattenfall, Fransız iş müşterileri için mevcut durumda Yenilenebilir Enerji Kaynağı Garantisi (GoO) ile yenilenebilir enerji sunuyor.

Bu yılın başlarında şirket, Fransa'nın Dunkerque kentindeki offshore rüzgar santralleri için bir ihaleye katıldığını da açıklamıştı.

İSVEÇLİ VATTENFALL, FRANSA’DA AÇIKDENİZ RES KURMAYA HAZIR

Önceki ve Sonraki Haberler