1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Ve beklenen oldu: Elektrik de promosyon malzemesi!

Ve beklenen oldu: Elektrik de promosyon malzemesi!

Enerji Günlüğü - Elektriğini İpragaz'dan satın alan Turkcell abonesi esnafa yılın bir ayı elektrik bedava. Bu arada bir aylık 1 GB internet de hediye. Turkcell...

Ve beklenen oldu: Elektrik de promosyon malzemesi!

Enerji Günlüğü - Elektriğini İpragaz'dan satın alan Turkcell abonesi esnafa yılın bir ayı elektrik bedava. Bu arada bir aylık 1 GB internet de hediye. 

Turkcell ile elektrik tedarik şirketi İpragaz Elektrik, ortak bir kampanya ile Turkcell abonesi elektrik abonelerine İpragaz'a geçmeleri kaydıyla çeşitli avantajlar sağladı.

BİR AY BEDAVA ELEKTRİK

31 Aralık 2013 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında İpragaz Elektrik’e geçen Turkcell’li esnaflara, toplamda her yıl 1 aylık elektrik faturası tasarrufunun yanı sıra kampanyaya ilk katılım ile 1 aylık 1 GB cepten internet hediye ediliyor.

SMS'LE BAŞVURU YAPILABİLECEK

Kampanyadan yararlanmak için Turkcell’li esnafların, ESNAF yazıp bir boşluk bırakarak IPRAGAZ yazarak 1020’ye SMS göndermeleri ve gelen şifre ile 444 37 33 - İpragaz Elektrik Tüketici Hattı’nı aramaları yeterli.

SADECE TİCARETHANE ABONELERİ

Kampanya avantajlarından; elektrik aboneliği tarife tipi “ticarethane” olup, “serbest tüketici” niteliğini haiz elektrik abonelikleri yararlanabilecek.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından, yıllık 5 bin kWh ve üstü elektrik tüketimine ulaşan, yani aylık yaklaşık 150 TL ve üzeri tutarında elektrik faturası olan kullanıcılar, "Serbest Tüketici" olarak nitelendiriliyor.

İpragaz Elektrik, oteller, siteler, plazalar, ofisler, klinikler, sağlık tesisleri, fırınlar, pastaneler, restoranlar, büfeler, mağazalar, dershaneler, akaryakıt istasyonları ve dinlenme tesisleri, atölyeler, fabrikalar gibi küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelere hizmet sunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler