1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Vefa Holding, Isparta'da 13.2 MW’lık GES kuruyor

Vefa Holding, Isparta'da 13.2 MW’lık GES kuruyor

Enerji Günlüğü - Vefa Holding, Isparta'da hem yatırımcılığını hem de EPC hizmetlerini gerçekleştirdikleri 13.2 MW’lık güneş enerjisi santrali kuruyor.İnogen...

Vefa Holding, Isparta'da 13.2 MW’lık GES kuruyor

Enerji Günlüğü - Vefa Holding, Isparta'da hem yatırımcılığını hem de EPC hizmetlerini gerçekleştirdikleri 13.2 MW’lık güneş enerjisi santrali kuruyor.

İnogen markası ile bu yıl güneş enerjisi sektöründe çalışmalara başlayan Vefa Holding, hem yatırımcılığını hem de EPC hizmetlerini gerçekleştirdikleri 13.2 MW’lık Isparta güneş enerjisi santrali için tüm izinleri tamamlayarak inşa aşamasında geçti. 

Inogen Genel Müdürü Dr. Müh. Ali Murat Soydan, hem yatırımcılığını hem de EPC hizmetlerini gerçekleştirdikleri 13.2 MW’lık Isparta yatırımının da tüm izinlerini tamamladıklarını açıkladı. 

Santralin inşa aşamasına geçtiklerini bildiren Soydan, “Aynı zamanda 2016 yılının ilk altı ayında özellikle 25 yıllık çelik işleme ve statik hesap uzmanlığımızın avantajlarını kullanarak geliştirdiğimiz özel tasarımlarla sektörde yapılan 15 MW’lık güneş enerjisi santralinin konstrüksiyon tedarikini ve montajını da gerçekleştirdik. Inogen olarak, 80 ülkede çelik montajı yapmış 20’yi aşkın profesyonel montaj ekibimiz, projelendirme, kurulum, bakım ve onarım konusundaki üstünlüklerimiz ile tüm yatırımcı ve EPC firmalarının projelerinde çözüm ortağı olma hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler