1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Vestas, ABD`den 302 MW sipariş aldı

Vestas, ABD`den 302 MW sipariş aldı

Enerji Günlüğü - Vestas, Amerika'da kurulacak 302 MW'lık Wind XI RES için MidAmerican Energy Company şirketine rüzgar türbini sağlayacak.Danimarkalı rüzgar...

Vestas, ABD`den 302 MW sipariş aldı

Enerji Günlüğü - Vestas, Amerika'da kurulacak 302 MW'lık Wind XI RES için MidAmerican Energy Company şirketine rüzgar türbini sağlayacak.

Danimarkalı rüzgar türbini üreticisi Vestas, Amerika'nın Iowa bölgesinde Berkshire Hathaway Enerji'nin bağlı ortaklığı olan MidAmerican Energy Company şirketi tarafından kurulacak olan Wind XI RES Rüzgar Santrali projesine 170 adet V110-2.0 MW türbin sağlamak için bir anlaşma imzaladığını duyurdu.

Anlaşmaya göre, Vestas 2018 yılı ikinci çeyreğinde türbin sevkiyatına başlayacak ve 2016 yılı son çeyreğinde tamamlayacak.Anlaşma ile ayrıca Vestas, santralin kurulumunu yapacak, SCADA sistemini kuracak ve 5 yıllık tam bakım hizmeti sunacak.

Vestas'ın V110-2.0 MW türbinleri 45 ülkede 36 GW'dan fazla kurulum kapasitesine ulaşarak rüzgar endüstrisinde en fazla kurulumu yapılan türbin olma özelliğini taşıyor.

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler