1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Wilo Türkiye’deki üretimi artırmayı hedefliyor

Wilo Türkiye’deki üretimi artırmayı hedefliyor

Alman pompa sistemleri üreticisi Wilo, enerji kaynaklarının akıllı ve verimli kullanılması vizyonu çerçevesinde Türkiye’deki üretimi artırmayı hedefliyor. 

Wilo Türkiye’deki üretimi artırmayı hedefliyor

Enerji Günlüğü - Alman pompa sistemleri üreticisi Wilo, enerji kaynaklarının akıllı ve verimli kullanılması vizyonu çerçevesinde Türkiye’deki üretimi artırmayı hedefliyor. 

Almanya merkezli pompa sistemleri üreticisi Wilo, “Geleceğe Yön Ver” konseptli Vizyon Toplantısı’nda gelecek vizyonu, hedefleri ve Türkiye’ye ilişkin 2025 stratejisini anlattı. 2020 yılının Wilo için çözüm odaklı bir teknoloji şirketine geçiş yılı olduğunu vurgulayan Wilo Türkiye Genel Müdürü Mehmet Ürek, markanın globalleşme, akıllı şehirler, enerji sorunu, iklim değişikliği, kuraklık ve dijital dönüşüm konularına odaklandığını belirtti. 300 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçirilen Dortmund’daki Wilo fabrikasının Nisan ayında açılacağını söyleyen Ürek, Wilo Türkiye’nin ise yerel üretim anlayışı kapsamında Türkiye’deki üretimi artırmayı hedeflediğini vurguladı. 

Wilo’nun global vizyonu çerçevesinde “enerji kaynaklarının akıllı ve verimli kullanıldığı bir dünya için çözümler sunan lider pompa üreticisi” olduğunu vurgulayan Mehmet Ürek, Wilo Türkiye için 2025 stratejilerini belirlerken ilk çıkış noktalarının bu vizyon olduğunu belirtti. 

2025’TE İKİ KAT BÜYÜME HEDEFLENİYOR

“Wilo Türkiye olarak 2025 vizyonumuzu ortaya koyarken bugüne kadar yaptığımız her şeyin 2 katını yapma sözü verdik” diyen Ürek, 2025 yılına kadar çözüm sunulan her kategoride iki katı büyümeyi hedeflediklerini söyledi. Faaliyet gösterdiği tüm alanlarda ilgili pazarı domine eden ve takip edilen marka olmaya devam ettiklerini belirten Ürek, “Bu doğrultuda değişimi, suyu ve geleceği yönetmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Önceki ve Sonraki Haberler