1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Win Solar’dan güneş kurulumlarını arttıracak adım

Win Solar’dan güneş kurulumlarını arttıracak adım

Win Solar, Winner Club standartlarını karşılayan temsilciler ile bir iş birliği ağı oluşturmayı planlıyor. İş birliği ağı ile yenilenebilir enerji yatırımlarının hızlanması bekleniyor.

Win Solar’dan güneş kurulumlarını arttıracak adım

Enerji Günlüğü - Güneş enerji şirketi Win Solar, "Winner Club" projesi ile Türkiye’nin her yerinde bir temsilcilik ağı oluşturuyor.

Güneş enerjisi kullanımını yaygınlaştırmak hedefiyle yola çıkan Win Solar, Winner Club projesini hayata geçirerek yenilenebilir enerjinin toplam üretimdeki payını arttırmayı amaçlıyor. Proje kapsamında Win Solar, Winner Club standartlarını karşılayan temsilciler ile bir iş birliği ağı oluşturulması planlanıyor. 

"YENİLENEBİLİR ENERJİ YATIRIMLARINA HIZ KAZANDIRACAK"

Winner Club üyesi olarak temsilcilik hakkı elde eden temsilciler, potansiyel yatırımcılarla Win Solar arasında çeşitli iş süreçlerinin işleyişi ve yönetilmesinde aktif olarak yer alacaklar. Bu süreçler, öncelikli olarak fotovoltaik enerji santrali için mühendislik, ekipman tedarik, kurulum ve işletmeye alma sözleşmeleri olan EPC sözleşmelerinden oluşuyor.  

Win Solar ayrıca "Winner Projesi" ile ticari iş birliklerini daha da güçlendirmeyi ve temiz enerjiye geçiş süreçlerindeki desteğini arttırmayı hedefliyor. Projenin ayrıca yenilenebilir enerji yatırımlarına hız kazandırması ve bu sayede doğal kaynakların verimli kullanılması noktasında önemli bir katkı sağlayacağı ön görülüyor.

“TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE BİR TEMSİLCİLİK AĞI OLUŞTURMUŞ OLACAĞIZ”

Win Solar Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Günay, “Win Solar olarak paydaşlarımızın ve iş ortaklarımızın güneş enerjisi sistemlerine geçiş süreçlerinde sunduğumuz hizmetler ile kazan kazan yaklaşımı ile yola çıkmıştık. Bu kapsamda kazan kazan anlayışını daha da ileriye götürecek bir proje ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ülkemizin kaynaklarını daha verimli kullanmak amacıyla Winner Club projesini hayata geçiyoruz. Bu proje ile Türkiye’nin her yerinde bir temsilcilik ağı oluşturmuş olacağız. Bu sayede yenilenebilir enerji yatırımlarının hızlanması adına büyük bir network oluşturarak hem ülke ekonomisine hem de temsilcilerimize katma değer sağlayacağız” dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler