1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Yalova Üniversitesi 4 enerji hocası arıyor

Yalova Üniversitesi 4 enerji hocası arıyor

Yalova Üniversitesi, enerji uzmanı bir profesör ile 3 doçenti işe alacak. 

Yalova Üniversitesi 4 enerji hocası arıyor

Enerji Günlüğü - Yalova Üniversitesi, enerji uzmanı bir profesör ile 3 doçenti işe alacak. 

Yalova Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümüne bağlı Enerji Sistemleri Anabilim Dalında görev vermek üzere profesör unvanlı bir kişi ile doçent unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Profesör kadrosuna başvuracak adayların doçent unvanını fizik alanında almış olmaları; ayrıca yeni nesil güneş hücreleri ve nano-yarıiletkenler konusunda çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Doçent kadrosuna başvuracak olanların ise doçent unvanını makine mühendisliği alanında almış olmaları ve taşıt iklimlendirme sistemlerinin enerji performansı üzerine deneysel çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Aynı bölüme bağlı Enerji Sistemleri Mühendisliği Anabilim Dalına da 2 doçent alınacak. Bu bölüm için açılan kadrolardan birine başvurmak için doçent unvanını kimya mühendisliği bilim alanında almış olmak; ısıl enerji depolama teknolojileri alanında çalışmalar yapmış olmak ve İngilizce ders verebilme şartlarını sağlıyor olmak gerekiyor. 

Enerji Sistemleri Mühendisliği Anabilim Dalında görevlendirilecek diğer doçent kadrosuna başvurmak içinse, doçent unvanını fizik alanında almış olmak; elektrik makineleri, elektromanyetizma, malzeme fiziği ve yoğun madde fiziği alanlarında çalışmalar yapmış olmak gerekiyor. 

Başvurular en geç 20 Ağustos 2021 günü mesai bitimine kadar Yalova Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Dairesi Başkanlığına, şahsen yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler