1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Yalova Üniversitesi enerji uzmanı hocalar arıyor

Yalova Üniversitesi enerji uzmanı hocalar arıyor

Enerji Günlüğü – Yalova Üniversitesi, enerji sistemleri alanında uzmanlığı bulunan 7 öğretim üyesi alacak.  Yalova Üniversitesi, Enerji...

Yalova Üniversitesi enerji uzmanı hocalar arıyor

Enerji Günlüğü – Yalova Üniversitesi, enerji sistemleri alanında uzmanlığı bulunan 7 öğretim üyesi alacak.  

Yalova Üniversitesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Anabilim Dalı’nda görevlendirmek üzere, enerji sistemleri alanında uzmanlığı bulunan 4 doçent, 3 de doktor ünvanlı 7 öğretim üyesi alacak.  

Daimi statüde olacak olan doçent kadrosuna başvuran adayların; Anabilim Dalını ve başlıca araştırma eserini belirttikleri başvuru formuna özgeçmişlerini, 1 adet fotoğraflarını, nüfus cüzdan suretlerini, doçentlik belgelerini, yabancı dil sınavı başarı belgesini, bilimsel yayınlarını, kongre-konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları ve eğitim-öğretim faaliyetlerini kapsayan dört nüsha dosyayı Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekiyor. 

Açılan doçent kadrolarından birine başvuracak olanlarda, kimya mühendisliği alanında doktora yapmış olma; çevresel süreçler ve biyokütle dönüşüm teknolojileri üzerine bilimsel çalışmaları bulunması; İngilizce ders verebilme şartını sağlaması bekleniyor. Diğer doçent kadrosuna başvuracak olanların ise güneş enerjisi sistemleri ve güneş pilleri üzerine doktora yapmış olması ve bu alanda bilimsel çalışmaları bulunması gerekiyor.

Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuran adayların ise Anabilim Dalını ve araştırma eserlerini belirttikleri başvuru formuna yüksek lisans/sanatta yeterlilik, doktora ve varsa Yabancı Dil belgelerini, bilimsel yayınlarını, kongre-konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları ve eğitim-öğretim faaliyetlerini, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı sureti ve 1 adet fotoğrafı kapsayan dört nüsha dosyayı kadro ilanının verildiği ilgili birime teslim etmeleri gerekmektedir.

Açılan doktor kadrolarından birine başvuracak olanlarda biyokütle enerjisi üzerine doktora yapmış olma ve aynı alanda bilimsel çalışmaları bulunması ve İngilizce ders verebilme şartını sağlaması bekleniyor. Doktor kadrolardan birine başvuru şartları ise elektrik makineleri konusunda doktora yapmış olmak, güneş enerjisi sistemleri üzerine bilimsel çalışmaları olmak, İngilizce ders verebilme şartını sağlamak olarak belirtildi. Diğer doktor kadrosu için adayların atmosferik kirlilik üzerine doktora yapmış olması ve bu alanda bilimsel çalışmaları bulunması ve İngilizce ders verebilme şartını sağlaması gerekiyor.

Başvuruların 28 Eylül 2018 gününe kadar yapılmış olması gerekiyor. Posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecek. 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler