1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Yankı Özkan Yıldırır hayatını kaybetti

Yankı Özkan Yıldırır hayatını kaybetti

Enerji Günlüğü - PR ve Halkla ilişkiler dünyası yasta. Shell&Turcas Kurumsal İletişim Müdürü Yankı Özkan Yıldırır, hayatını kaybetti.Dün...

Yankı Özkan Yıldırır hayatını kaybetti

Enerji Günlüğü - PR ve Halkla ilişkiler dünyası yasta. Shell&Turcas Kurumsal İletişim Müdürü Yankı Özkan Yıldırır, hayatını kaybetti.

Dün akşam saatlerinde Sarıyer Emirgan'da eşiyle yürüyüş yaparken kayınpederi tarafından silahla vurulan Yankı Özkan Yıldırır ağır yaralı olarak Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Yıldırır, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yankı Özkan Yıldırır, yarın (25 Şubat 2014 Salı) öğle namazından sonra Zincirlikuyu Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 

Kayınpeder Kemal Yıldırır'ın, bir süre önce kalp ameliyatı geçirdiği ve eşiyle arasının açıldığı, bunun üzerine kayınvalidenin evinden ayrılarak oğlu ve gelini ile birlikte yaşamaya başladığı belirtildi. Kayınpeder Kemal Yıldırır'ın, eşinin kendisini terketmesinden gelinini sorumlu tuttuğu ileri sürüldü.

BİR ÇOK BAŞARILI İŞE İMZA ATMIŞTI

Başarılı bir iş insanı olarak tanınan Yankı Özkan Yıldırır, Kurumsal İletişim Müdürü olarak çalıştığı akaryakıt şirketi adına pek çok projeye imza atmış ve çok sayıda ödül almıştı.

Son olarak 50 ülkeden 3 bin 300’ü aşkın çalışmanın katıldığı 10. Stevie International Business Awards organizasyonunda Shell&Turcas "Avrupa Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı" kategorisinde Bronz Stevie ödülüne layık görülmüştü. Barselona'daki törende bu ödülü şirket adına Yankı Özkan Yıldırır almıştı.

Son dönemde halka ilişkiler alanındaki en iyi çalışmalardan biri seçilen Shell Eco-marathon yarışmasıyla Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından Shell&Turcas “Altın Pusula” ödülüne layık görülmüştü.

Uzun yıllar Turkcell'in kurumsal iletişim departmanında çalışan Özkan Yıldırır Cağaloğlu Lisesi'nden mezun oldu. Yıldırır buradan mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi'ni bitirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler