1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Yatağan Termik Santrali`nin yeni sahibi bugün belli oluyor!

Yatağan Termik Santrali`nin yeni sahibi bugün belli oluyor!

Enerji Günlüğü - Yatağan Termik Santrali ile Güney Ege Linyitleri İşletmesi (GELİ) tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai...

Yatağan Termik Santrali`nin yeni sahibi bugün belli oluyor!

Enerji Günlüğü - Yatağan Termik Santrali ile Güney Ege Linyitleri İşletmesi (GELİ) tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesi bugün yapılacak.

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı bir basın açıklaması yayınlayarak Yatağan Termik Santrali özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesinin bugün saat 16:30’da yapılacağını duyurdu.

Buna göre, Yeniköy Yatağan Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.’ye ait Yatağan Termik Santrali, Güney Ege Linyitleri İşletmesi (GELİ) tarafından kullanılan taşınırlar, Yatağan Termik Santrali tarafından kullanılan taşınmazlar, GELİ’nin üzerinde bulunduğu taşınmazlar ve GELİ tarafından kullanılan taşınmazların “Varlık Satışı” yöntemi ile, ilgili Maden Ruhsatları ve bu Ruhsatların kapsadığı Maden Sahalarının “İşletme Hakkının Verilmesi” yöntemi ile bir bütün halinde özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesi 12.06.2014 tarih, Perşembe günü saat 16:30’da İdaremiz Toplantı Salonunda yapılacak.

YATAĞAN SANTRALİ'Nİ KİM NEDEN İSTİYOR?

YATAĞAN SANTRALİ ÖZELLEŞTİRMESİNE KİMLER TEKLİF VERDİ

ELEKTRİKTE ÖZELLEŞTİRME DERSLERİ. ÇATALAĞZI İHALESİNİ NEDEN DEMİR MADENCİLİK KAZANDI?

Önceki ve Sonraki Haberler