1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Yatırım yükümlülüklerine süre uzatımı!

Yatırım yükümlülüklerine süre uzatımı!

Enerji Günlüğü - Elektrik dağıtım şirketlerinin 2011-2015 uygulama dönemi yatırım yükümlülüklerinin tamamlanması için yapılan çerçeve anlaşma...

Yatırım yükümlülüklerine süre uzatımı!

Enerji Günlüğü - Elektrik dağıtım şirketlerinin 2011-2015 uygulama dönemi yatırım yükümlülüklerinin tamamlanması için yapılan çerçeve anlaşma süreleri 1 yıl uzatıldı. 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Elektrik dağıtım şirketlerinin 2011-2015 uygulama dönemi yatırım yükümlülüklerinin tamamlanması için yapılan çerçeve anlaşma sürelerini 1 yıl uzattı.  

Buna göre, elektrik dağıtım şirketleri satın alma, satma ve ihale prosedürlerinin hazırlanması ve uygulanması çerçevesinde 2011 ila 2015 yılları arası uygulama dönemi yatırım yükümlülüklerinin tamamlanmasına yönelik yapılan çerçeve anlaşmaları en geç 31 Aralık 2018 itibarıyla sonlanacak. 

Bu süre, EPDK tarafından 2017 yılının sonu olarak belirlenmiş ancak Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından bu süreyi belirleyen yönetmelik maddesinin iptali için Danıştay 13’üncü Dairesi Başkanlığına dava açılmış, mahkeme itirazı kabul etmiş ve yönetmeliğin durdurulmasına karar vermişti. 

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler